Julkaisut

Ohessa kirjani, toivottavasti niistä on sinulle konkreettista hyötyä. Haluan mielelläni palautetta kirjoista, ja vastaan kaikkiin viesteihin. Pistä viestiä!

50 keissiä tekoälystä – kuinka kone voittaa ihmisen? Kauppakamari 2017

50 keissiä tekoälystäTekoälyteollisuus kehittyy huimaa vauhtia. Tietokone voittaa ihmisen jo melkein jokaisessa yksittäisessä työtehtävässä, ja robotisaatio muuttaa talouden ja teollisuuden perusteita kiihtyvällä tahdilla. Työpaikkoja tuhoutuu, mutta samalla syntyy valtavasti uutta vaurautta ja hyvinvointia.

Esittelen kirjassa 50 aivot nyrjäyttävintä tekoälykeissiä Suomesta ja maailmalta. Kirjan avulla saat selkeän kuvan siitä, mikä on tekoälyteollisuuden nykytilanne, ja mitä se sinunkin bisneksesi kannalta tarkoittaa.

Kirja julkaistaan Kauppakamarin toimesta vuoden 2017 alussa. Jos haluat viestiä kun kirja on ostettavissa, liity sisäpiiriini!

 

Älä yritä! Kauppakamari 2015

Älä yritä!Yrittäminen ei ole pelkkää snoukkaamista, sikareja ja samppanjaa. Yrittäjäksi alkaminen voi olla elämäsi upein kokemus, mutta yrittäminen tuo mukananaan myös yksinäisiä öitä, kiirettä, stressiä, taloudellista ahdinkoa, pelkoa, voimattomuutta, kipua ja kyyneleitä. Jos kuitenkin kaikesta huolimatta haluat yrittäjäksi, tämä kirja auttaa sinua välttämään hilpeimmät hölmöydet ja kauheimmat kämmit.

Älä yritä! on kivuliaan suorapuheinen opas aloittavalle tai tuoreelle yrittäjälle. Kirjassa käydään läpi kaunistelematta yrittämiseen liittyviä ongelmia. Selkeiden neuvojen lisäksi kirjassa kerrotaan se mitä yrittäjäkursseillakaan ei uskalleta ääneen sanoa.

Tilaa Kauppakamarin kaupasta

Nörtin esiintymisopas Talentum 2013

Nörtin esiintymisopasKuinka nörtti oppii puhumaan maallikolle? Miten esiintyä niin, että yksinkertaisinkin ymmärtää?

Liian moni ict-osaaja luulee, että vain substanssiosaamisella on väliä: esiintymistaidot ja sosiaaliset taidot ovat sivuseikka, pelkkää teatteria. Aika usein teatterinpitäjä kuitenkin vie kaupat. Miten tässä näin kävi?

Nörtin esiintymisopas perehdyttää ict-osaajan esiintymis- ja viestintätaitojen perusteisiin, alan käsitteiden tulkkaamiseen maallikoille sekä myyvän ja selkeän presentaation laatimiseen. Kirjan oppien ja neuvojen avulla kasvatat myyntiäsi, edistät uraasi ja opit nauttimaan esiintymisestä.

Tilaa Talentumin verkkokaupasta!

Verkkopalvelun ostajan opas Talentum 2010

Verkkopalvelun ostajan opasVerkkopalveluiden ostajan opas lähestyy verkkosivustojen suunnittelua ostajan näkökulmasta. Miten valita oikea ratkaisu juuri omiin tarpeisiin? Miten saada rahoilleen parasta mahdollista vastinetta? Millainen on hyvä julkaisujärjestelmä? Miten voi mitata verkkosivustouudistuksen onnistumista?

Verkkopalvelun ostajan opas on selkeätajuinen opas kaikille niille, jotka tarvitsevat luotettavaa tietoa verkkopalveluprojektiensa onnistuneeseen läpiviemiseen.

Osta Talentumin verkkokaupasta tai liity sisäpiiriini, niin saat kirjan tervetuliaislahjana (arvo 59 €).

Läski syö miestä Atena 2008, 2009

Läski syö miestäLäski syö miestä on käytännönläheinen ja helppolukuinen laihdutusopas kaikille miehille – ja miksei myös naisille – joiden vararengas painaa liikaa

”Kyseessä on dieettikirjaksi harvinaisen hauska teos. Kirosanat, lukijan sinuttelut ja huvittavat sananparret tekevät kirjan sanomasta tehokkaan, viihdyttävän ja selkeän.”
– Hannu Kivimäki, Ruotuväki

Loppuunmyyty.