cro eli vuokrajohtaja

Tulostulva® Äkkilähtö

Tulostulva® Äkkilähtö on tunnin mittainen videopuhelu, jonka aikana autan sinua ratkaisemaan mieltäsi painavan kuumottavan ongelman.

Tulostulva® Äkkilähtö on 1–2 tunnin mittainen videopuhelu, jonka aikana autan sinua ratkaisemaan mieltäsi painavan kuumottavan ongelman.

Ennen kuin edetään, haluat varmaan tietää, vastaako Tulostulva® Äkkilähtö ylipäätään tarpeitasi.

Jos tunnistat itsestäsi seuraavia piirteitä, niin suosittelen vahvasti että otat soittoajan samantien:

✅ Päätöksentekosi on vaikeaa, koska vaihtoehtoja tuntuu olevan liikaa.
✅ Et saa unta, koska mietit ratkaisua johonkin ongelmaan.
✅ Et tiedä mitä tehdä seuraavaksi.
✅ Aivosi tuntuvat puurolta.
✅ Et pysty sparrailemaan ideaasi kunnolla kenenkään kanssa.

Mikäli edellä mainituista kohdista tuli useampi ruksittua, on hyvin todennäköistä, että aivan pian…

❌ Joudut pitämään pipoa palavereissa, koska olet hakannut päätäsi seinään niin kauan.
​❌ Valitset ”vain jonkun” vaihtoehdon ihan vain siksi, että on helpompi olla.
❌ Läheisesi kypsyvät siihen, miten kiukkuinen ja levoton olet.
❌ Kadut tekemääsi päätöstä, koska se tuntuu jälkikäteen harkitsemattomalta.
❌ Lamaannut täysin, koska päätöksenteko tuntuu ylitsepääsemättömältä esteeltä.

Haluan palvella Tulostulva® Äkkilähdöllä sellaisia yrittäjiä, joilla ei ole ketään kunnollista sparrailukaveria. Vaikeinkin tilanne valkenee, kun saa keskustella luottamuksella kokeneemman konkarin kanssa.

Kenelle Tulostulva® Äkkilähtö sopii?

Tulostulva® Äkkilähtö sopii täydellisesti yrittäjälle, joka arvostaa aikaansa. Ei yrittäjällä ole aikaa puuhastella viikkotolkulla neukkarissa kuuntelemassa kankku kankeana konsulttien monologeja. Tämä tuote sopii sinulle, jos haluat selkeitä näkemyksiä ja nopeita kehitysehdotuksia joilla pääset oikeasti eteenpäin.

Mitä Tulostulva® Äkkilähdössä syntyy?

Tulostulva® Äkkilähdön aikana ratkaistaan kiperin ongelmasi tai vähintään kirkastetaan tilannekuva sellaiseksi, että pystyt toimimaan oikein.

Onko tästä ollut apua?

Olen auttanut lukuisia yrittäjiä kipuamaan ulos kuopasta. Alla muutamia esimerkkejä:

  1. Yrittäjä kipuili vaikean asiakkaan kanssa. Ehdotin kahta ratkaisumallia. Yrittäjä uskaltautui kokeilemaan toista, ja lopputuloksena asiakasdiili kääntyi firman tuottavimmaksi keikaksi.
  2. Yrittäjä oli neuvottelemassa asiakkaan kanssa kriittisen sopimuksen muutoksia. Ehdotin selkeää neuvottelustrategiaa, jonka seurauksena yrittäjä sai 140 000 euron edestä lisää massia.
  3. Yrittäjä yritti tappaa itseään työllä. Kampesin yrittäjän työuupumuksen partaalta tarjoamalla selkeitä parannusehdotuksia ajankäyttöön. Yrittäjä selvisi. Firmakin selvisi.
  4. Yrittäjä repi hiuksiaan vaikean työntekijän kanssa. Ohjasin yrittäjän oikean asiantuntijan pakeille, ja kuukausia kalvanut kipupiste ratkesi tunneissa. Yrittäjä sai nukuttua heti yönsä paremmin.
  5. Yrittäjä ei osannut ratkaista myyntitiimin perusongelmaa. Ehdotin erilaista lähestymistapaa, ja ongelma ratkesi samantien, tuplaten yrityksen kannattavuuden kahdessa kvartaalissa.
  6. Yrittäjällä oli yrityksessään laatu- ja työmoraaliongelmia. Tunnin keskustelun jälkeen juurisyy paikantui aivan muualle, ja se osoittautui helposti ratkaistavaksi ongelmaksi. Yritys selvisi ja yrityskulttuuri tervehtyi.
  7. Yrittäjä kipuili erilaisten tulevaisuusskenaarioiden välillä. Tunnin keskustelun jälkeen yrittäjä sai selkeät suuntavaihtoehdot, ja pystyi tekemään päätöksen. Yrittäjän valinta osoittautui oikeaksi, ja yrittäjä on onnellinen tänäkin päivänä valinnastaan.
  8. Yrittäjä aikoi heittää hanskat tiskiin. Yhdessä keskustelemalla löydettiin tilanteen todelliset kipupisteet, ja yrittäjä totesi, että ongelma ei ollutkaan enää ääneen sanottuna niin iso kuin miltä se oli aluksi tuntunut.
  9. Yrittäjä pelkäsi taloudellisen tulevaisuutensa puolesta. Laskettiin yhdessä tilanne auki, ja yrittäjä huomasi, että tilanne oli paljon parempi kuin miltä se oli alunperin näyttänyt.
  10. Yrittäjä oli tekemässä yrityskauppaa. Jokin ehdoissa ja tilanteessa kuitenkin mietitytti yrittäjää. Tunnin keskustelun aikana löydettiin yhdessä sopimukseen liittyvä iso riski, jonka vuoksi yrittäjä päätti vetäytyä kaupasta. Pari kuukautta tämän jälkeen selvisi, että yrittäjä oli tehnyt juuri oikean ratkaisun ja säästänyt itseltään tolkuttoman kasan rahaa.

Kaikki nämä ongelmat selvisivät yhdessä tunnissa.

Kuinka paljon Tulostulva® Äkkilähtö maksaa?

Hinta on 990 € + alv 24 %.

Entä jos en ole tyytyväinen? Eli reilu takuu!

Minulla on kaikissa palveluissani härski tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen Tulostulva® Äkkilähtöön mistä hyvänsä syystä, en lähetä sinulle laskua. Eli ei ratkaisua, ei rahanmenoa. Kysyn tuntimme päätteeksi, oliko yhteinen tuokiomme sinulle arvokkaampi kuin mitä Tulostulva® Äkkilähtö maksaa. Jos se ei siltä tunnu, no hard feelings ja en lähetä laskua.

Kuulostaa hyvältä! Miten edetään?

Kaiva kalenterisi esiin ja sovi tapaamisaika 👉 tästä linkistä 👈. Toimi pian!

P.S. Vain yksi kahvipaketti per asiakas.