Tulostulva® Mentor

Tulostulva® Mentor

Yksinyrittäjän kuukausittainen tuki ja sparraus.

Yksinyrittäjä! Tämä palvelu on täydellinen sinulle, jos seuraavat asiat kuulostavat tutuilta:

  • Sinulla ei ole ketään, kenen kanssa keskustella yrityksesi kehittämisestä.
  • Et ole varma, mitä sinun kannattaisi tehdä seuraavaksi.
  • Huomaat olevasi usein yksin päätösten kanssa.
  • Sinulta ei tunnu löytävän aikaa keskittyä isoihin päätöksiin.
  • Haluaisit ehkä kasvattaa yritystäsi, mutta et tiedä, miten.
  • Mietit ensimmäisen työntekijän palkkaamista.
  • Sinulla on ajankäytöllisiä haasteita, koti ja työ eivät ole tasapainossa.

Tavallisesti suomalaisella yrittäjällä ei ole ketään, kenen kanssa sparrailla strategiaa, vaihtaa ajatuksia tai pallotella asioita: kaverit eivät tajua bisneksestäsi tuon taivaallista eikä puolisokaan enää välttämättä jaksa kuunnella samaa virttä.

Voisit tietenkin perustaa yritykseesi hallituksen tai ostaa Tulostulva® Taskuhallituspalvelun. Hallituksen pyörittäminen kuitenkin maksaa, ja toisaalta et haluaisi antaa oikeasti päätösvaltaa poiskaan. Sen lisäksi kalenteri on jo muutenkin täynnä oikeita töitä. Silti ulkopuolisen mielipiteen saaminen vaikeassa paikassa on kiistattomasti arvokasta. Jos luotettu keskustelukumppani puuttuu, päätöksien tekeminen muuttuu hankalammaksi. Joskus aivot menevät jopa niin solmuun, että päätöksentekokyky jäätyy totaalisesti. Pahimmassa tapauksessa tulee tehtyä väsähtäneenä isoja kämmejä.

Se ei ole hyvä asia.

Tulostulva® Mentor on oma henkilökohtainen neuvonantopalvelusi, jonka avulla saat kaikki ulkopuolisen hallituksen hyödyt ilman sen kääntöpuolia. Sen lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia isoista kokouksista, koska keskustelut järjestetään aina kanssani kahdenkeskisinä puheluina.

Mietit varmaan, onko tästä oikeasti ollut kenellekään hyötyä. Annetaanpa erään asiakkaani kertoa:

Miten tämä poikkeaa Tulostulva® Taskuhallituksesta?

Tulostulva® Taskuhallitus on tarkoitettu yrityksille, joilla on työntekijöitä ja suurempi liikevaihto. Hiottavat asiat ja ongelmat ovat erilaisia kuin yksinyrittäjillä.

Millaisissa asioissa voin auttaa juuri sinua? 🧙‍♂️

Olen ollut asiantuntijayrityksen toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä 15 vuotta. Sinä aikana kaikki mahdolliset kasvuhaasteet ja karikot ovat tulleet tutuksi. Olen myös suorittanut Hyväksytty Hallituksen Jäsen eli HHJ® tutkinnon ja olen Turnaround Management Finland Ry:n hallituksen jäsen.

Tarvitset sitten apua strategian muovaamiseksi, exitin tekemiseksi tai ulkopuolista osaamista kasvun pullonkaulojen kartoittamiseen, olen juuri oikea henkilö neuvonantajaksesi. Sinulla ei ole sellaista ongelmaa tai kämmiä, johon itse en olisi joskus kompastunut. En tule koskaan viisastelemaan norsunluutornista, vaan omat käteni ovat edelleen kuivuneen savikerroksen peitossa. Tiedän kokemuksesta, miten hankalaa hommaa yrittäminen voi olla.

Olen käytettävissäsi klo 11-16 koko sopimuskauden ajan. Akuuteissa asioissa voit soittaa minulle aina, vähemmän kiireiset hoidetaan ihmisten aikoihin valitsemallasi yhteydenpitovälineellä (Slack, WhatsApp, Facebook Messenger, Skype tai Signal). Suosittelen Signalia sen vahvojen salausominaisuuksien vuoksi. Vaikka et itse saisi soitettua, soittelen perään joka kuukausi, ja varmistan että kaikki on kunnossa ja jutut menossa oikeaan suuntaan.

Kun tilaat Tulostulva® Mentorin, et ole enää yksin.

Okei, no tämä varmaan maksaa maltaita?😰

Ei neuvonta tietenkään ilmaista ole. Esimerkiksi yrityksille suunnattu Tulostulva® Taskuhallitus maksaa tyypillisesti 1590 €/kk. Tulostulva® Mentor on huomattavasti edullisempi. Kuukausimaksu on vain 290 €/kk + alv 24 %.

Entä jos en ole tyytyväinen? 🤔

Palvelullani on suorastaan 💎 HÄRSKI TAKUU 💎. Jos et tykkää mistä hyvänsä syystä työstäni, palvelullani on yhden minuutin irtisanomisaika. Oikeasti. Ja jos huomaat jo ensimmäisessä tapaamisessa että homma ei tule toimimaan, en laskuta sinulta pennin jeniä ja palautan aloitusmaksun täysmääräisenä.

Kuulostaa hyvältä. Miten edetään? 🤩

Sovi soittoaika tästä. Aloitustapaamisen jälkeen päätät, jatketaanko vai ei.

Huomaathan, että avoimia paikkoja on rajatusti.

Jos vielä mietit mitä arvoa tästä on, tsekkaa asiakkaani kommentti:

Neuvottuja asiakkaita:

Janne K. Jääskeläinen asiakasyritysten logot