Palveluhinnasto

Taskuhallitus®

Taskuhallitus® on tehokas kuukausihintainen tukipalvelu yrittäjille, jotka eivät halua yritykseensä täysipainoista hallitusta, mutta haluavat silti hyötyä ulkopuolisen hallitusammattilaisen tuomasta strategisesta tuesta ja neuvoista.

Kesto: Jatkuva (sekunnin irtisanomisaika).
Hinta: 990 – 1 990 €/kk + alv 24 %.


Tulostulva® Tuotteistus

Tulostulva® Tuotteistus on asiantuntijayrittäjille suunnattu palvelutuote, jonka avulla myyt enemmän ja paremmalla katteella. Projektin kesto on kaksi viikkoa, täydellä tyytyväisyystakuulla!

Kesto: 2 viikkoa.
Hinta: 3 900 € + alv 24 %.


Tulostulva® Täyskäännös

Tulostulva® Täyskäännös on yrityksille suunnattu tervehdyttämisohjelma, jonka avulla tappiollinen yritys käännetään voitolliseksi mahdollisimman nopeasti.

Kesto: 3 kuukautta.
Hinta: alkaen 9 900 € + alv 24 %.


Tulostulva® Äkkilähtö

Tulostulva® Äkkilähtö on tehokas pika-apu aikaansa arvostaville yrittäjille. Sinulla on ongelma, minulla on neuvoja. Jos et ole tyytyväinen saamiisi neuvoihin, et maksa pennin jeniä.

Kesto: 2 tuntia.
Hinta: 1 990 € + alv 24 %.


Tulostulva® Exit-analyysi

Mietitkö exittiä, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tilaa Tulostulva® Exit-analyysi, niin saat selkeät askelmerkit firmasi exit-kuntoon laittamiseen.

Kesto: 1 kuukausi.
Hinta: 4 900 € + alv 24 %.


Huom! Jos et ole ihan varma mikä palvelu sopisi sinulle, mutta sinulla on vahva kutina että juuri minä osaisin auttaa sinua, laita viestiä niin katsotaan yhdessä mitä tarvitset.