Kirjat

Kirjat

Eli mitä sanottavaa minulla on kassavirrasta, yrittämisestä ja digitalisaatiosta?

Ohessa kirjani. Jos olet kiinnostunut ilmaisista oppaistani, ne löytyvät täältä.

Korporaatiot kuntoon!

Kauppakamari 2024 – tulossa syksyllä!

Korporaatiot kuntoon! -kirjan kansikuva Vaikka yrittäminen voi olla kivaa ja vapauttavaa, pilviä horisonttiin voivat kasata esimerkiksi kassan kuihtuminen, kilpailijoiden toimet, työntekijöiden tunarointi tai omat mokat. Pahimmassa tapauksessa firma tuntuu enemmän kuritushuoneelta kuin kultakaivokselta.

Tällainen yritys täytyy tervehdyttää.

"Korporaatiot kuntoon” on tehokas yrityksen tervehdyttämisopas jokaiselle yrittäjälle, joka pyrkii parantamaan yrityksensä suorituskykyä ja selviämään haastavista ajoista. Tämä kirja on suunnattu yrittäjille, johtajille ja liikkeenjohdon ammattilaisille, jotka kohtaavat haasteita yritystoiminnassaan ja etsivät tehokkaita keinoja niiden ratkaisemiseen.

“Korporaatiot kuntoon” on inspiroiva ja informatiivinen teos, joka yhdistää teoreettisen tiedon ja käytännön kokemukset ainutlaatuisella tavalla hyödylliseksi apuvälineeksi talouden kanssa kipuileville yrittäjille. Jääskeläisen suorapuheinen ja rehellinen tyyli tekee kirjasta paitsi opettavaisen myös viihdyttävän lukukokemuksen kaikille, jotka haluavat pelastaa yrityksensä.

Ennakkotilaa tästä!

Exit-opas yrittäjälle

Alma talent 2020

Exit-opas yrittäjilleOnko sinulla asiantuntijayritys, jonka haluaisit myydä? Tai onko yrityksesi sillä tolalla, että tulosta syntyy vain tuurilla ja tuskalla, ei koskaan johtamalla ja järjestelmillä? Entä miten hiivatissa tehdään onnistunut exit?

Tässä kirjassa ei hehkuteta energisellä pöhinällä eikä fiilistellä huppariasenteella. Tämä kirja on täyttä työtä. Se sisältää prosessikuvauksia, vastuurooleja ja tehtävälistoja, joiden avulla exit toteutetaan. Mukana on keissejä ja tarinoita, joista lukija saa konkreettista apua: mitä pitää tehdä, keneen täytyy ottaa yhteyttä, mikä asia pitää muistaa, kuka kantaa vastuun mistäkin ja missä vaiheessa mikäkin asia tapahtuu?

Onnistunut exit ei ole koskaan vahinko eikä sattumankauppaa. Se on pitkän tähtäimen tavoite, joka saavutetaan suunnitelmallisuudella ja tietoisella toiminnalla. Vaikka yritystä olisi johdettu tähän asti vähän miten sattuu, tämän kirjan avulla yritys saadaan myyntikuntoon kymmenessä kvartaalissa.

Tilaa tästä!

Älä yritä!

Kauppakamari 2015

Älä yritä! Yrittäminen ei ole pelkkää snoukkaamista, sikareja ja samppanjaa. Yrittäjäksi alkaminen voi olla elämäsi upein kokemus, mutta yrittäminen tuo mukananaan myös yksinäisiä öitä, kiirettä, stressiä, taloudellista ahdinkoa, pelkoa, voimattomuutta, kipua ja kyyneleitä. Jos kuitenkin kaikesta huolimatta haluat yrittäjäksi, tämä kirja auttaa sinua välttämään hilpeimmät hölmöydet ja kauheimmat kämmit.

Älä yritä! on kivuliaan suorapuheinen opas aloittavalle tai tuoreelle yrittäjälle. Kirjassa käydään läpi kaunistelematta yrittämiseen liittyviä ongelmia. Selkeiden neuvojen lisäksi kirjassa kerrotaan se mitä yrittäjäkursseillakaan ei uskalleta ääneen sanoa.

Loppuunmyyty.

Nörtin esiintymisopas

Talentum 2013

Nörtin esiintymisopasKuinka nörtti oppii puhumaan maallikolle? Miten esiintyä niin, että yksinkertaisinkin ymmärtää?

Liian moni ict-osaaja luulee, että vain substanssiosaamisella on väliä: esiintymistaidot ja sosiaaliset taidot ovat sivuseikka, pelkkää teatteria. Aika usein teatterinpitäjä kuitenkin vie kaupat. Miten tässä näin kävi?

Nörtin esiintymisopas perehdyttää ict-osaajan esiintymis- ja viestintätaitojen perusteisiin, alan käsitteiden tulkkaamiseen maallikoille sekä myyvän ja selkeän presentaation laatimiseen. Kirjan oppien ja neuvojen avulla kasvatat myyntiäsi, edistät uraasi ja opit nauttimaan esiintymisestä.

Loppuunmyyty.

Verkkopalvelun ostajan opas

Talentum 2010

Verkkopalvelun ostajan opas Verkkopalveluiden ostajan opas lähestyy verkkosivustojen suunnittelua ostajan näkökulmasta. Miten valita oikea ratkaisu juuri omiin tarpeisiin? Miten saada rahoilleen parasta mahdollista vastinetta? Millainen on hyvä julkaisujärjestelmä? Miten voi mitata verkkosivustouudistuksen onnistumista?

Verkkopalvelun ostajan opas on selkeätajuinen opas kaikille niille, jotka tarvitsevat luotettavaa tietoa verkkopalveluprojektiensa onnistuneeseen läpiviemiseen.

Loppuunmyyty.

Läski syö miestä

Atena 2008, 2009

Läski syö miestäLäski syö miestä on käytännönläheinen ja helppolukuinen laihdutusopas kaikille miehille — ja miksei myös naisille — joiden vararengas painaa liikaa.

”Kyseessä on dieettikirjaksi harvinaisen hauska teos. Kirosanat, lukijan sinuttelut ja huvittavat sananparret tekevät kirjan sanomasta tehokkaan, viihdyttävän ja selkeän.”
– Hannu Kivimäki, Ruotuväki

Loppuunmyyty.