smurffi

Tietosuojaseloste

Kuka tätä rekisteriä ylläpitää?

Rekisterinpitäjänä: Janne K. Jääskeläinen, palveluksessanne! Kaikki kysymykset tietosuojaan liittyen voi lähettää täältä. Y-tunnus on 2640068−6.

Mitä henkilötietoa kerään ja miksi

Käytännössä kaikki näiltä sivuilta löytyvät palveluni (Sisäpiiri-sähköpostilista, videokonsultaatiot tai yrittäjäkysely) edellyttävät sitä, että tallennan nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Tarkempia tietoja näistä löydät alta. En lähtökohtaisesti kerää henkilötietoja, ellet niitä minulle erityisesti anna, poislukien Meta Pixel, joka kerää tietoa automaattisesti jos annat siihen luvan.

Käsittelyperuste näiden osalta on suostumus, jonka voit peruuttaa milloin tahansa lähettämällä minulle viestin täältä.

Tiedot säilyvät minulla vähintään niin kauan kuin kirjanpitolaki edellyttää, eli kuusi vuotta. 

Sähköpostilista (”Sisäpiiri”)

Kerään suostumuksellista sähköpostilistaa ja ylläpidän sähköpostirekisteriä markkinointitarkoituksessa. Listalle liittyminen on vapaaehtoista, mutta sitä varten tarvitsen nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Listalta voi poistua milloin vain - ilmoita asiasta minulle niin tuhoan tietosi alta aikayksikön.

Sisäpiirin tekninen toteutus on järjestetty Campaign Monitor -palvelulla, jonka tiedot löydät täältä.

Videokonsultaatiot

Videokonsultaatioita on maksullisia ja maksuttomia, ja niitä voi varata Calendly-palvelun kautta. Varauksia varten tarvitsen nimesi ja sähköpostiosoitteesi, sekä tiedon siitä, oletko kiinnostunut palveluistani.

Calendly on kuvannut tietojenkäsittelyprosessinsa omalla sivullaan.

Yrittäjäkysely

Yrittäjäkyselyä varten tarvitsen nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä tiedon siitä, oletko yrittäjä tai haluaisitko olla sellainen. Kysely perustuu Leadquizzesiin, jonka tietosuojasta löydät lisätietoa täältä.

Meta Pixel

Meta Pixel on eväste eli pieni tekstitiedosto, joka tallentuu tietokoneellesi. Sen avulla voin seurata, mitä teet (kerään Meta Pixelin avulla tietoa kiinnostuksen kohteistasi jotka olet ilmoittanut Facebookille, minkä avulla voin tunnistaa yrittäjiä ja yrittäjähenkisiä ihmisiä). Käytän Meta Pixeliä vain jos olet erityisesti antanut siihen luvan. Voit peruuttaa luvan milloin tahansa täältä.

Meta Pixel on eväste eli pieni tekstitiedosto, joka tallentuu tietokoneellesi. Sen avulla voin seurata, mitä teet (kerään Meta Pixelin avulla tietoa kiinnostuksen kohteistasi jotka olet ilmoittanut Facebookille, minkä avulla voin tunnistaa yrittäjiä ja yrittäjähenkisiä ihmisiä). Käytän Meta Pixeliä vain jos olet erityisesti antanut siihen luvan. Voit peruuttaa luvan milloin tahansa tästä.

Mistä saan tietosi?

Saan tiedot sinulta, kun tilaat uutiskirjeeni, täytät yrittäjäkyselyn tai varaat minulta ajan Calendlyllä.

Jos annat luvan Meta Pixelin käyttöön, Meta Pixel antaa tietosi minulle automaattisesti.

Missä tietojasi säilytetään ja mihin ne lähetetään

Tietojasi ei oletuksena lähetetä minnekään (kolmannet osapuolet, rekisterit).

Uutiskirjeeseeni vaadittavia tietoja käsittelee Campaign Monitorin taustayhtiö Campaign Monitor Pty Ltd., joka toimii Australiassa. On mahdollista, että sähköpostilistaa varten antamasi tiedot päätyvät Australiaan.

Yrittäjäkyselyn osalta käsittelijänä toimii Leadquizzesin taustayhtiö Yazamo LLC, joka sijaitsee USA:ssa. On mahdollista, että yrittäjäkyselyyn antamasi tiedot päätyvät USA:han.

Calendlyn osalta käsittelijänä toimii Calendlyn taustayhtiö Calendly LLC, joka sijaitsee USA:ssa. On mahdollista, että Calendlylle antamasi tiedot päätyvät USA:han.

Meta Pixelin osalta käsittelijänä toimii Meta Platforms, Inc., joka sijaitsee USA:ssa. On mahdollista, että Meta Pixelin avulla sinusta keräämäni tiedot päätyvät USA:han.

Jos käytät sivulta löytyviä palveluita (Sisäpiiri, videokonsultaatiot, yritäjäkysely), tietoja voidaan lähettää EU:n ulkopuolelle, käytännössä USA:han ja Australiaan. Käyttämäni palvelut ovat luotettavia, mutta tietosuoja USA:ssa taia Australiassa ei ole samalla tasolla kuin EU:ssa. Tarkempia tietoja palveluiden tietosuojasta löydät niiden omilta sivuilta, mihin on linkit tässä tietosuojaselosteessa sekä palveluiden käyttämisen yhteydessä.

Mitä oikeuksia sinulla on tietoihisi?

Voit pyytää koostetiedostoa kaikesta henkilötiedosta, jotka minulla on tallennettuna. Voit myös peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn koska tahansa sekä pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Tietosuoja-asetuksen mukaisesti sinulla on myös tarkistusoikeus (oikeus tarkistaa rekisteriin sinusta tallentamani henkilötiedot ja korjata virheellisiä tietoja tai täydentää niitä) sekä vastustamisoikeus (oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli epäilet, että käsittelen tietojasi laittomasti tai ilman oikeutta siihen). 

Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

En käsittele tietojasi automaattisen päätöksenteon eli profiloinnin avulla, vaan teen päätökset itse.

Oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle

Jos käsittelen tietojasi mielestäsi epäreilusti tai sinulla on muuta valitettavaa, sinulla on oikeus valittaa tietosuojavaltuutetulle. Tietosuojavaltuutetun sivut löydät osoitteesta tietosuoja.fi.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä.