Exit-opas yrittäjälle

Exit-opas yrittäjälle

exit-opas yrittäjälle

Kuten somekanavia seuranneet ovat varmasti jo huomanneet, Kim Väisäsen ja Katleena Kortesuon kanssa kirjoittamani kirja on viimein julki ja ostettavissa. Exit-opas yrittäjälle kertoo työkirjamaisen tehokkaasti, miten yrityksen vipuja ja rattaita täytyy tempoa, jotta yrityksestä saa oikeasti myyntikuntoisen. (Spoileri: rakenna hyvä yritys!)

Olemme kasanneet teokseen melkoisen kasan tislattua viisautta, ja kirjan avulla sinäkin saat taottua firmastasi tuloskoneen – jos siis haluat. Aina voit tietenkin myös päättää, että haluat pitää massimyllystä kiinni, kun tarvittavat muutokset on tehty.

Tällä kirjalla vähintään kymmenen prosenttia lisää firman myyntihintaan!Kim Väisänen

Moni tietenkin miettii, että nyt kun korona kurittaa kansakuntia ja muutoinkin markkinoiden mieli on maassa, miten kukaan muka ostaisi firmoja? Syy on hyvin yksinkertainen: hyvät yritykset menevät kaupaksi aina, ja myös pääoma etsii hyviä sijoituskohteita heikoissakin taloustilanteissa. Kertoimet eivät välttämättä ole niin hyviä kuin markkinahurmoksen huipulla, mutta vaikeat ajat eivät ole este yrityksen myymiselle.

Ja jos oma firma ei ole nyt siinä tikissä, että ostohalukkaita kerääntyisi jonoksi saakka, nyt jos koskaan on hyvä hetki pistää firman asiat kuntoon. Kun ajat ovat kovat, ihmiset ymmärtävät myös helpommin muutosten välttämättömyyden.