Kassakuohu® – Kassavirtakurssi kiireiselle yrittäjälle

Muistan vieläkin ekan kerran, kun olin totaalisen lirissä 😱 firmani palkanmaksujen kanssa. Olin omasta mielestäni varannut riittävästi rahaa tilille palkkojen maksamista varten, mutta jostain syystä tilin saldo hupeni silmissä. Kylmä hiki valui ohimolta, hengitystä ahdisti ja olisin vain halunnut juosta karkuun. Mutta ei auttanut, jotain piti tehdä.

Tietenkin tein saman mitä kaikki muutkin yrittäjät ensimmäiseksi tekevät: otin yhteyttä kirjanpitäjään. Tajusin kuitenkin nopeasti, että kirjanpitäjistä ei ollut apua, eikä helppoa työkalua löytynyt mistään. Niinpä rakensin itselleni oman työkalun, kassavirtalaskelman. Sen avulla sinäkin voit varautua tuleviin menoihin tavalla, johon tulos- ja taselaskelmien avulla et ikinä muuten pystyisi.

Minkä ongelman tämä kurssi ratkaisee? 🤔

Kassakuohu® Kassavirtakurssi on kuin tehty sinulle, jos:

 • Yrityksesi on asiantuntijayritys (IT-firma, startup, mainostoimisto, viestintätoimisto, konsultointitoimisto tai muu vastaava asiantuntijakeskeinen organisaatio).
 • Et tiedä miten paljon voit maksaa itsellesi palkkaa.
 • Et tiedä milloin sinulla on varaa palkata uusi työntekijä.
 • Et tiedä milloin täytyy leikata läskiä ja milloin painaa kaasua.
 • Et tiedä kuinka paljon täytyy laittaa rahaa syrjään esimerkiksi kesälomia varten.
 • Olet kyllästynyt arvailemaan, kuinka paljon rahaa tilillä on milloinkin.
 • Et uskalla tehdä törkeitä investointeja, koska et ole varma miten rahat riittävät. 
 • Haluat ottaa yrityksesi taloudesta niskalenkin.

Mitä kurssi sisältää? 📚

Kurssi sisältää seuraavat asiat:

 • 10 videota, joiden aikana selitän kädestä pitäen miten teet yrityksellesi oikeasti hyödyllisen kassavirtalaskelman. 
 • Ohjedokumentin, jossa kerron samat asiat kuin videollakin (kaikki eivät jaksa kuunnella videoita).
 • Sekä tietenkin saat oman kassavirtalaskelman, jota voit käyttää ja muokata mielesi mukaan niin kauan kuin tarvitset sitä (tätä varten tarvitset ilmaisen gmail-osoitteen). 

Yhteensä videoiden osuus on alle puoli tuntia. Voit katsoa videot vaikka putkeen, enkä pakota sinua seuraamaan jotain naurettavaa video viikossa -aikataulua. Olen sitä mieltä, että jos ostat kurssin, se on sinun heti eikä joskus tulevaisuudessa.

Kenelle kurssi ei sovi? 🤐

Jos esimerkiksi olet kirjanpitäjä tai et jostain syystä tykkää taulukkolaskennasta ja numeroista, tämä kurssi ei ole sinulle. Kassavirtalaskelma on yksinkertainen, ja takaan että opit sen kyllä yhdessä iltapäivässä.

Kuka kurssin vetää? 🤓

Kurssin puhuva pää on minä eli Janne K. Jääskeläinen, luotettu yritysten neuvonantaja ja kassavirtakonsultti. Olen kirjoittanut aiheesta oppaita, useita kirjoja ja blogipostauksia. Olen myös vetänyt niin sanotusti omia lääkkeitäni, ja rakensin kassavirtalaskelman alunperin oman asiantuntijayritykseni tarpeisiin. Myin yritykseni lopuksi hyvällä hinnalla vuonna 2019, jonka jälkeen olen auttanut kaltaisiasi yrittäjiä parantamaan oman yrityksensä johtamiskäytäntöjä. Tämä on yhtään kärjistämättä tärkein työkalu jota yrityksessä mielestäni tarvitaan. Nyt se on sinun kohtuullista korvausta vastaan.

Paljonko kurssi maksaa? 💎

Investointisi on 99 € + alv 24 %. (Ja olen muuten melko varma, että löydät tuon verran säästöä yrityksesi menoista pelkästään tämän kurssin ansiosta).

Kuulostaa hyvältä! Miten edetään? 👍

Osta kurssi 👉 TÄSTÄ 👈. Jos haluat luottokortin sijasta laskun, tilaa kurssi sähköpostitse niin toimitan yrityksellesi kurssista verkkolaskun. Huomaathan, että tuolloin kurssi avautuu sinulle vasta sitten, kun raha on saapunut tilille.

Entä jos en ole tyytyväinen? 🧐

Koska olen sen verran varma kurssin hyödyllisyydestä, pystyn lupaamaan työlleni törkeän hyvän takuun: jos et koe oppineesi kurssilta mitään hyödyllistä, maksan sinulle koko kurssin hinnan takaisin. Et voi oikeasti hävitä mitään.

Entä jos en siltikään opi tästä kurssista mitään, vaikka haluaisin?🥺

Ymmärrän hyvin, kaikki eivät opi samalla tavalla. Jos haluat, voit kurssin käytyäsi ostaa minulta henkilökohtaisen tunnin sparrausajan hintaan 390 € + alv 24 % (ilman kurssia hinta 990 € + alv 24 %).

Mitä muut ovat sanoneet kassavirtalaskelmasta? 🤩

Palkanmaksu yrityksen ensimmäisinä kuukausina oli hyvin stressaavaa koska mulla ei ollut mitään hajua paljonko menot ja tulot olivat todellisuudessa verojen jälkeen. Välillä ajattelin jo, että ”v*tut tästä, musta tulee lammaspaimen”. Kun ensimmäisen kerran huomasin että kassavirtalaskelma oikeasti toimii, oli ihan kiva todeta maanantai-aamuna laskujen clearattua että ei tässä ehkä kuollakaan. Käytiin sit samana päivänä syömässä pitkän kaavan kautta eikä maksaessa tuntunut pahalta.

Nyt kun kassavirtalaskelma on ollut käytössä jonkun aikaa, sain maksettua kaikki velkani pois ja saan ekaa kertaa elämässä oikeasti rahaakin säästöön. Kun olin töissä muualla ja rahaa tuli kiinteä summa kuussa, melkein kaikki rahat menivät asumiseen, harrastuksiin ja velkojen lyhennyksiin.


Kassavirtalaskelmaa oli oikeesti helppo käyttää, ja oon saanut tuunattua siitä vieläkin toimivamman itelleni. – Christian Nikkanen