Janne K. Jääskeläinen tuotteistusprojektin kapellimestarina.

Tulostulva® Tuotteistus

Tulostulva® Tuotteistuksen avulla myyt enemmän ja paremmalla katteella. Kesto kaksi viikkoa, täysi tyytyväisyystakuu!

Tulostulva® Tuotteistus on asiantuntijayrittäjille suunnattu palvelutuote, jonka avulla myyt enemmän ja paremmalla katteella. Projektin kesto on kaksi viikkoa, ja sillä on täysi tyytyväisyystakuu!

Minkä ongelman Tulostulva® Tuotteistus ratkaisee?

Asiantuntijapalveluiden myynti on yleensä tahmeaa tuntityön tyrkyttämistä. Siinä missä asiantuntija haluaa myydä tunteja, asiakas haluaa ostaa arvoa ja lopputulosta. Tämän epäsuhdan vuoksi kauppa ei käy niin hyvin kuin toivoisit. Asiakasta kun ei kiinnosta pätkääkään, kuinka paljon yksittäiseen työhön menee aikaa, vaan mitä rahalla saa. Tuotteistaminen ratkaisee tämän ongelman.

Tuotteistetut palvelut ovat tietenkin kivoja myös yrittäjän näkökulmasta. Tuotteistettuja palveluja kun on helpompi myydä, niissä on paremmat katteet ja ne nostavat sisäisen tekemisen tasoa. Sen lisäksi tuotteistetut palvelut kasvattavat aineetonta pääomaa, mikä taas nostaa yrityksen arvoa.

Kenelle palvelu sopii erityisen hyvin?

Jos olet asiantuntijayrittäjä tai asiantuntijayrityksen omistaja ja haluat myydä työtä paremmalla katteella, Tulostulva® Tuotteistus sopii sinulle erityisen hyvin.

Kenelle palvelu ei sovi?

Tulostulva® Tuotteistus ei sovellu isommille yrityksille, julkishallinnon organisaatioille eikä valmistavaan teollisuuteen. (Näissä tapauksissa kannattaa olla yhteydessä Nosteeseen.) Tuotteistukseni eivät ole ryhmäterapiaa, enkä tee niitä livenä.

Mitä tämä sisältää?

Tulostulva® Tuotteistus sisältää yhden palvelutuotteen muotoilun yhdessä kanssasi. Teen tuotteistuksesta tuotekortin ja ehdotuksen laskeutumissivun markkinointiteksteiksi. Niitä voit sitten käyttää tai olla käyttämättä.

Miten Tulostulva® Tuotteistus etenee?

  1. Laita sähköpostia tai soita 040 577 0215.
  2. Jos keskustelun jälkeen haluat aloittaa projektin, lähetän sinulle napakan tarjouksen hyväksyttäväksi.
  3. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, toimitan sinulle materiaalipyynnön pohjatyötä varten ja ehdotuksen etätapaamisen ajankohdasta.
  4. Tee pohjatyöt ennen tapaamista. Pohjatyö on vain yksi taulukko, joka on helppo täyttää. Tekemäsi pohjatyön perusteella mietin ehdotukset tuoteaihioiksi ennen tapaamista.
  5. Tapaamisessa valitsemme tuotteen ja hiomme sen yksityiskohdat. Tapaamisen kesto on tyypillisesti 2-3 tuntia.
  6. Tapaamisen jälkeen teen tuotekortin sekä markkinointitekstit ja toimitan ne sinulle.
  7. Tarvittaessa sovimme vielä toisen tapaamisen yksityiskohtien hiomiseksi. Tämän tapaamisen kesto on tyypillisesti 1-2 tuntia.

Kauanko tähän menee aikaa?

Tulostulva® Tuotteistus on rivakka projekti, jonka valmistumisnopeus riippuu eniten itsestäsi. Jos teet tarvittavan pohjatyön sovitussa aikataulussa, tuotteistusprosessi on purkissa kahdessa viikossa siitä hetkestä laskien, kun saat lähetettyä tarvitsemani materiaalin minulle.

Hinta

Tulostulva® Tuotteistus maksaa 3 900 € + alv 24 %.

Takuu

Ymmärrettävästi tuotteistamiseen investoiminen voi tuntua jännittävältä. Siksi lupaan työlleni törkeän hyvän takuun: mikäli et ole tyytyväinen tuotteistuksen lopputulokseen, maksan koko kauppasumman takaisin.

Kuulostaa hyvältä, mitä nyt?

Laita sähköpostia tai soita 040 577 0215.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Haluaisin alennusta, koska...

Ei.

Miksi en ostaisi esimerkiksi palvelumuotoilua?

Palvelumuotoilussa tärkeintä tuntuu yleensä olevan suunnittelijoiden post-it -sulkeisten kesto, ei niinkään se, miten saisit myytyä palveluitasi paremmalla katteella. Tulostulva® Tuotteistus on yrittäjän lompakon puolella.

Miksi tämä on näin halpaa?

En käytä aikaa turhiin lappusulkeisiin, matkustamiseen ja palavereihin vain niiden itsensä vuoksi. Olen virtaviivaistanut prosessista vuosien varrella tehokkaan kokonaisuuden, jossa keskitytään vain olennaiseen.

Eikö tuotteistamiseen kannattaisi ottaa mukaan koko yritys?

Omat kokemukseni ovat osoittaneet, että työntekijöistä ehkä yksi sadasta haluaa ja kykenee ajattelemaan asiakkaan ja yrityksen etua tuotteistusprosessissa. Koska työntekijät ovat yleensä töissä kuukausipalkalla, tehokkuutta parantava tuotteistaminen on usein jopa heidän etujensa vastaista. Kaikki eivät tietenkään ajattele näin, mutta ihmiset ovat silti ihmisiä. Jos haluat saada valmista kahdessa viikossa, tämä työ tehdään kahden kesken.

Kauanko kannattaa varata aikaa pohjatöihin?

Varaa pohjatöihin aikaa 1–3 tuntia. Selviät parhaimmillaan tunnissa, jos sinulla on kunnolliset järjestelmät ja tilastot. Varaa useampi tunti, jos kaikki on tallessa vain päässäsi ja ruutupaperilla.

Asiakkaani menestyvät

Mietit varmaan, onko minusta oikeasti ollut kenellekään hyötyä. Voit lukea lisää tyytyväisten asiakkaideni suosituksia täältä.

Asiakkaani menestyvät – logoja