Kuvituskuva juna-asemasta.

Asiakkaani menestyvät: PayIQ Pirkka Lankinen

Vuorossa jälleen Tulostulva® Taskuhallitus asiakasesittely. Tällä kertaa haastatteluvuorossa on PayIQ Oy:n toimitusjohtaja Pirkka Lankinen. PayIQ on Turkulainen korkean teknologian yritys, joka tarjoaa älykkäitä lipunmyyntiratkaisuja älykästä tulevaisuutta varten. PayIQ:n ratkaisuja käyttävät muun muassa Föli, MaaS Global, Oulun kaupunki ja Kyyti Group.

Pirkka Lankinen

Mitä ongelmaa halusit ratkaista?

Kaipasin sparrausta päätöksenteon tueksi.

Miksi valitsit juuri minut?

Olit tuttu ja luotettava.

Mistä pidit eniten kanssani työskentelyssä?

Kuten Exit-kirjasi, kokonaisvaltainen 360° näkymä yrityksen nykytilanteeseen ja haasteisiin on parasta hahmottaa jonkin kehikon kautta. Eka kysymyspatteristosi oli kirjaa vielä paljon runsaampi ja auttoi yksilöimään tarvittavat kehityskohteet. Sparrauksessa pystyttiin keskittymään myös ongelmatilanteisiin ja tämä esti usein isojen virheiden syntymisen.

Olitko tyytyväinen lopputulokseen?

Ehdottomasti! Viimeisten kuukausien positiivinen tulos vahvistaa tämän selkeästi.

Jos sinun pitäisi asettaa tekemälleni työlle ROI, paljonko se olisi?

Olen vuosien aikana joutunut käyttämään muun muassa juristeihin 10-kertaisia summia paljon mitättömimmillä ohjeistuksilla. ROI vaikea laskea, mutta selkeästi kymmenkertaisia etuja muihin asiantuntijoihin verrattuna ja mututuntumana 100x kertaisia etuja liiketoiminnalle!

Vapaa sana, mitä haluaisit vielä sanoa?

Analyyttinen, uudistuva ja monipuolinen otteesi yrittämiseen on ensiluokkainen! Ote on selkeästi täydentynyt ja kypsynyt suurelta osin omien kokemustesi ja aktiivisten EMBA-opintojen kautta.

En tiedä mistä virtasi riittää, mutta olet selkeästi löytänyt kutsumuksesi ja toivon useita myönteisiä vuosikymmeniä matkaasi.

Kiitos haastattelusta ja onnea jatkoon!