Sivustamolla koodataan

Asiakkaani menestyvät: esittelyssä Sivustamo Oy

Vuorossa jälleen asiakasesittely. Tällä kertaa haastatteluvuorossa on Sivustamo Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Arttu Arojoki.  

Kuvassa Arttu Arojoki, Sivustamo

Sivustamo Oy on perustamani ja 100%:sti omistamani yritys ja olin pidempään miettinyt, että saisinko lisähyötyä ulkopuolisesta hallituksesta. Monesti on tullut vastaan asioita, joista haluaisi sparrailla ja keskustella kokeneempien yrittäjien kanssa. Tulostulva® Taskuhallitus oli tähän tarpeeseen täydellinen ratkaisu. Jannen sopimuksen pystyy tarvittaessa irtisanomaan minuutissa, mutta sille ei ole ollut mitään tarvetta. Yhteistyötä olemme tehneet jo usean vuoden ajan ja yhteistyö jatkuu edelleen.

Valitsin Jannen sen vuoksi, koska hän on toiminut vuosikaudet samalla alalla kuin itsekin, joten tiesin hänet ammattitaitoiseksi ja että hänellä on vankka kokemus alalta. Halusin tehdä yhteistyötä myös sellaisen henkilön kanssa, joka on paininut vastaavien ongelmien kanssa, joita minulla oli.

Jannen ammattitaito on auttanut monessa asiassa ja kommunikointi on ollut helppoa ja sujuvaa. Yhteistyö on auttanut tosi paljon myös henkisesti, kun on pystynyt keskustelemaan kaikista asioista avoimesti.

Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhön ja investointini Taskuhallitukseen on maksanut itsensä takaisin moninkertaisesti. Olen pystynyt Jannen ansiosta paremmin keskittymään tärkeisiin asioihin ja kehittämään liiketoimintaani. Vahva suositus Jannelle!