Tulostulva® TURBO

Tulostulva® TURBO

Tervehdyttämisohjelma tunnissa.

Tulostulva® TURBO on asiantuntijayrityksille suunnattu tervehdyttämisohjelma, jonka tarkoitus on kääntää tappiollinen yritys voitolliseksi mahdollisimman nopeasti. Normaalisti tervehdyttämisohjelma maksaa vähintään kymmenen tuhatta euroa ja kestää kuukausia. Nyt saat sen ALTA TONNILLA ja tunnissa.

Kenelle Tulostulva® TURBO -tervehdyttämisohjelma sopii?

Tervehdyttämisohjelma sopii yrityksellesi, jos yrityksesi:

🛑 tulos on huonompi kuin alalla yleensä tai miinuksella,
🛑 myynnin heikkenemistä ei ole saatu pysäytettyä,
🛑 kassa on heikko ja maksujen kanssa on toistuvia ongelmia,
🛑 työntekijöiden (ja erityisesti avainhenkilöiden) vaihtuvuus on lisääntynyt merkittävästi,
🛑 yrityksen oma pääoma on sulanut huomattavasti tai menetetty kokonaan tai
🛑 alalla on tapahtunut tai tapahtumassa isoja muutoksia.

Hyvä ja selkeä muistisääntö on, että tervehdyttämistoimet tulee aloittaa välittömästi, jos joudut miettimään jo toista kertaa mitä laskuja maksetaan ja mitä ei.

Mitä tervehdyttämisohjelmassa tehdään?

Tervehdyttämisohjelmassa tutustun yrityksesi tilanteeseen, kilpailutekijöihin ja kipupisteisiin. Laadin yrityksellesi tervehdyttämisohjelman, jolla tilanne saadaan käännettyä mahdollisimman nopeasti.

Tulostulva® TURBO -tervehdyttämisohjelma poikkeaa tyypillisistä ”kehittämisohjelmista” siten, että tavoitteena on yksiselitteisesti palauttaa yrityksen tuloksentekokyky turbovauhdilla. Aikaa ei käytetä koukouksissa kökkimiseen, lappusulkeisiin, mielikuvaharjoituksiin tai muuhun tykytoimintaan.

Miten kauan tervehdyttämisprosessi vie aikaa?

Tulostulva® TURBO vie aikaa maksimissaan kaksi kalenteriviikkoa, riippuen siitä miten omassa kalenterissasi on tilaa. Palaveriaikaa sinun tarvitsee varata vain yhden tunnin verran.

Itse tervehdyttämisprosessi vie aikaa kuukaudesta puoleen vuoteen, riippuen siitä miten rivakkaotteinen olet toimissasi. Joissain harvinaisissa tapauksissa tervehdyttämisprosessi kestää kauemmin.

Okei, miksi tämä on niin törkeän halpaa?

Ensinnäkin, haluan kantaa korteni kekoon yritysten vaikeassa tilanteessa. Valitettava tosiasia myös on, että monellakaan yrityksellä ei ole kassassa riittävästi massia täysipainoiseen tervehdyttämisohjelmaan.

Toisekseen, Tulostulva® TURBO ei sisällä seuraavia asioita, joita täysimittaisessa tervehdyttämisohjelmassa tyypillisesti on mukana:

  • Livetapaamisia. Koko operaatio hoidetaan etänä. Aikaa matkustamiseen ja palaveeraamiseen ei mene.
  • Toimenpiteitä. Teet itse kaiken. On omalla vastuullasi huolehtia tervehdyttämisohjelman läpiviennistä, vastuutuksista ja eteen tulevista ongelmista.
  • Haastatteluja. En haastattele henkilöstöäsi tai asiakkaitasi. Tämä tietenkin tarkoittaa, että en löydä kaikkia olennaisia luurankoja kaapeista, enkä välttämättä saa asiakkaalta suoraa palautetta siitä, mikä yrityksesi toiminnassa on mahdollisesti vialla.
  • Toimitilojen tsekkausta. En käy nuuskimassa yrityksesi tiloja. Se tietenkin tarkoittaa, että jotain jää varmasti huomaamatta.
  • Seurantaa. En järjestä seurantapalavereja (voit toki ostaa näitä erikseen halutessasi).
  • Sympatiaa. En pidä sinua kädestä tervehdyttämisprosessin aikana. Tervehdyttämisohjelman noudattaminen on omalla vastuullasi, ja tervehdyttämisohjelman esittely on vain palaveri, jossa saat keinot korjata yrityksesi tilanteen.

Jos erityisesti kaipaat noita asioita, suosittelen tilaamaan täysipainoisen tervehdyttämisohjelman.

Paljonko tervehdyttämisprosessi maksaa?

Normaalisti tervehdyttämisohjelman tekeminen maksaa vähintään 10 000 euroa. Tulostulva® TURBO investointi on vain 990 € + alv 24 %. Se on naurettavan edullinen hinta.

Törkeä takuu

Ymmärrettävästi tervehdyttämisohjelmaan investoiminen voi tuntua jännittävältä. Koska tiedän mitä olen tekemässä, pystyn lupaamaan työlleni törkeän hyvän takuun: Jos et koe saaneesi rahallesi vastinetta, en lähetä sinulle laskua lainkaan. Takuun ainoa ehto on, että joudut perustelemaan syysi kirjallisesti. Saan samalla luvan julkaista palautteen nimesi kanssa sellaisenaan blogissani.

Kuulostaa hyvältä! Miten edetään?

Täytä alla oleva lomake👇 ja klikkaa ”tilaa” -nappia. Seuraavaksi saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa on:

  1. Lista kysymyksiä joihin sinun tulee vastata totuudenmukaisesti ja lista materiaaleista, joita sinun tulee minulle toimittaa,
  2. Linkki kyselylomakkeeseen, joka sinun tulee toimittaa koko henkilöstöllesi (kysely on nimetön). Henkilöstön tulee vastata kyselyyn alle viikossa tilauksesta.
  3. Linkki kalenteriohjelmaan, jonka avulla sovitaan yhteinen etäpalaveri jossa tervehdyttämisohjelma käydään läpi.

Kun olen tutustunut vastauksiisi, toimittamiisi materiaaleihin ja henkilöstökyselyn tuloksiin, teen yrityksellesi räätälöidyn tervehdyttämisohjelman. Sitten istumme etänä alas, ja esittelen yrityksesi tervehdyttämisohjelman.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

K: Minkä ongelman tämä palvelu ratkaisee?
V:
Jos rahavarat hupenevat silmissä ja mikään ei tunnu toimivan, tarvitset ulkopuolista apua. Tervehdyttämisen ammattilaisena pystyn katsomaan yrityksesi liiketoimintaa ilman tunnesokeutta. Apua kannattaa hakea, ennen kuin on liian myöhäistä ja taloudellista liikkumavaraa ei enää ole.

K: Miksi en vain tekisi itse tarvittavia asioita firmassa? Miksi tarvitsen siihen ulkopuolista konsulttia?
V:
Valitettavasti harva yrittäjä näkee firmansa yhtä selkeästi kuin ulkopuolinen ammattilainen.

K: Meillä on koitettu korjata asioita jo aikaisemminkin ulkopuolisten konsulttien avulla. Mitään ei saatu aikaiseksi, ja aikaa meni vain turhissa kokouksissa istumiseen. Miksi tällä kertaa asiat olisi toisin?
V:
Vihaan palavereissa istuskelua ja kaikenlaista mielenylennyspuuhastelua. Sen lisäksi minulla on selkeä takuu, jota et varmasti ole aikaisemmin saanut vastaavassa tilanteessa.

K: Firmassa on kaikki hyvin, paitsi että nyt on pari kertaa ollut pieniä ongelmia…
V:
Yleensä firmassa on aika paljon ongelmia, mutta yrittäjä helposti sulkee silmänsä vaikeilta asioilta. Hyvä mittari avuntarpeelle on se, että jos joutuu TOISTA KERTAA miettimään mitä laskuja jättää maksamatta, on aika etsiä apua tervehdyttämiseen.

K: Yritykseni ei todellakaan tarvitse tervehdyttämistä. Sehän tarkoittaisi, että yritykseni olisi jotenkin sairas.
V:
Yrityksen ei tarvitse olla sairas tarvitakseen tervehdyttämistä. Jokainen meistä joutuu käymään lääkärissäkin.

K: Tuokin hinta on aika kova. Ei meillä ole varaa sellaiseen.
V:
Jos yrityksessäsi ei ole varaa irroittaa edes tonnia tervehdyttämisohjelman tekemiseen, ota välittömästi yhteyttä yrittäjän talousapuun (puh: 0295 024 880).

K: Onko sinulla kokemusta toimialastani, joka on X? En usko, että osaat auttaa jos et ymmärrä bisnestäni täydellisesti.
V:
Jos minulla ei ole suoraa kokemusta toimialastasi, se ei ole esteenä tai edes hidasteena yrityksen tervehdyttämiselle. Epäterveet toimintamallit on ulkopuolisena helpompi tunnistaa toimialasta riippumatta.

K: Kauanko tässä menee oikeasti aikaa? Olen jo muutenkin ihan puhki.
V:
Kun voimat ovat vähissä tai loppu, ulkopuolisen ammattilaisen selkeät työohjeet ovat avuksi. Sinulla menee palaveriaikaa vain yksi tunti.

K: Yritykseni on sen verran pieni, että minulla ei ole varaa maksaa tuota summaa. Voiko tämän tehdä halvemmalla?
V:
Ei voi.

K: Miksi en voi hävitä tässä mitään?
V:
Koska tiedän mitä teen, pystyn lupaamaan työlleni takuun jota muualta et saa. Jos et saa tilanteeseesi helpotusta, en lähetä laskua. Tsekkaa takuu-kohta ylempänä.

K: Konsulteista on huonoja kokemuksia, miksi tämä olisi eri asia??
V:
Yleensä konsultit laskuttavat tunti- tai päiväperusteisesti. Aina saa s**tana arvailla, mikä se laskun loppusumma tulee olemaan. Oma palveluni on erilaista. Hinta on kiinteä, joten tiedät aina varmasti, mikä se loppusumma on.

K: Miksi juuri sinä luulet osaavasi auttaa yritystäni?
V:
Olen auttanut satoja – ellei tuhansia – yrityksiä mitä erilaisimmissa liiketoiminnan ongelmissa. Tiedän mitä teen. Olen kirjoittanut yrittämisestä ja bisneksestä myös useita kirjoja ja ilmaisia oppaita.

K: En kehtaa ottaa yhteyttä. Hävettää, että oma firma on mennyt tällaiseen tilanteeseen. Olisi pitänyt itse huomata ja osata muuttaa suuntaa ajoissa.
V:
Ensinnäkin, et ole yksin. On itsestään selvää, että yrittämisessä tulee eteen tilanteita joista ei ole itsellä kokemusta. Kaikilla yrityksillä menee joskus huonosti. On paljon parempi hakea ulkopuolista apua kuin koittaa räpeltää tilannetta auki itsekseen. En myöskään paljasta tervehdyttämiäni yrityksiä ilman erillistä lupaa, joten asiasta ei tarvitse tehdä suurta numeroa.

Aloita yrityksesi tervehdyttäminen tästä

Täytä alla oleva lomake👇 ja klikkaa ”tilaa” -nappia.