OMA yrityspalvelut

Asiakkaani menestyvät: OMA yrityspalvelut Oy

Vuorossa on jälleen asiakasesittely! Tällä kertaa valokeilassa on OMA yrityspalvelut Oy ja yrittäjä Sanna Tammisto. Sanna pyörittää vähän erilaista tilitoimistoa, jossa yrittäjästä pidetään huolta aivan eri tavalla (ja ei, Sanna ei maksanut minulle tästä mainoksesta). Annetaan Sannan omin sanoin kertoa, miten hän on kokenut kanssani Taskuhallitus® -työskentelyn.

Olin hyvin solmussa itseni ja yritysteni kanssa kun otin Janneen ensimmäisen kerran yhteyttä. Olin totaalisen väsynyt, fyysisesti ja henkisesti, ja en tiennyt lainkaan mihin suuntaan olin yritysteni kanssa menossa, mihin edes halusin mennä. Tiesin vaan, että olin tehnyt monta vuotta paljon duunia ja luonut mielestäni todella hyvän yrityksen ja työyhteisön, mutta viimeaikaiset vastuut ja valinnat olivat vienyt mielestäni minut kuilun partaalle. Olin epätoivoinen. Olin väsynyt. Olin peloissani. 

Sanna Tammisto, OMA yrityspalvelut Oy


En tuntenut Jannea ennestään, mutta olin ollut uutiskirjeen tilaajana n. pari vuotta, ja hänen kirjoituksensa kerta toisensa jälkeen iski johonkin yrittäjän ytimeen ja suoraan mun sieluuni. Näiden kirjoitusten vuoksi minusta tuntui kuin olisin tuntenut Jannen jo ennestään, joten kynnys ottaa yhteyttä oli pieni vaikka yhteydenottokin pelotti. Mitä jos hän nauraisi minulle tai sanoisi että olet auttamisen tavoittamattomissa, eli tilanne on jo niin solmussa ettei sinua voi auttaa? Sanomattakin selvää, että tämä oli turha pelko. Janne otti minut vakavasti, ja jo ensimmäinen meili häneltä (joka muuten taisi tulla jopa samana iltana kun olin yhteydenottoni laittanut), oli kannustava, tsemppaava, rauhoittava ja ennen kaikkea ratkaisukeskeinen. 

Janne pystyy katsomaan asiaa niin monelta kantilta. Hänellä ei ole pelkästään empatiaa annettavaksi (vaikka sitä saan edelleen roppakaupalla) vaan hän näkee mahdottomissakin solmukimpuissa polun, miten jokainen solmu pystytään avaamaan määrätietoisella etenemisellä. Hän tarjoaa ratkaisuja, mutta ennen kaikkea tarjoaa tukea, jotta voin ratkaista ongelmani itse. Ja tukea hän antaa. Tiedän että hän on siellä aina kun tarvitsen extratukea. Tuntuu että Jannen kannustavassa lieassa olen kasvanut sellaiseksi johtajaksi kun olen aina halunnut olla (paino sanalla johtaja, joksi en koskaan itseäni mieltänyt). Jannen ihmisläheinen ote ja huumorintaju uppoaa suoraan sieluuni, ja koen olevani onnekas että olen saanut itselleni ja yritykselleni tuollaisen neuvonantajan tueksi. 

Palaverit Jannen kanssa on kuukauden odotetuin tapaaminen. Jannen kanssa pystyn olemaan täysin oma itseni, kertoa rehellisesti missä mennään ja missä tarvitsen tukea, ja hän saa kiinni jutuistani vaikka ne lähteekin välillä todella laukalle. Voin sanoa käsi sydämellä että olen tällä hetkellä todella eri tilanteessa; rauhallinen, luottavainen ja ennen kaikkea toiveikas tulevaisuudesta, ja tämän on Janne mahdollistanut minulle. Toivoisin että jokainen yrittäjä joka on solmussa itsensä tai yrityksensä kanssa löytäisi itselleen Jannen.

Vallan tässä liikuttuu. 🥲

Sellainen asia on vielä mainittava, että Sanna osaa todistetusti tehdä kassavirtaennusteet tehokkaasti ja tarkasti. Suosittelen ostamaan Sannalta palvelua, jos et itse osaa tai kykene kassavirtalaskelmaa tekemään – tai tarvitset yrityksellesi huolehtivaa tilitoimistoa.